Randstad ve Myngle.com 45'den fazla dili öğrenmek için eğitim imkanları sunan sanal bir öğrenme platformu oluşturdular.

Randstad-Myngle.com platformu sayesinde dünyanın her yerinden öğrenciler kendi belirledikleri hızda, kendi diledikleri yerde ve zamanda istedikleri dili öğrenebilecekler. Gelişmekte olan birçok ülkedeki dil öğretmenlerine ekstra kazanç ve istihdam sağlanmasına da olanak sağlayan bu proje ile Randstad, istihdam olanakları yaratma konusundaki çözümlerine bir yenisini daha eklemiş oluyor.

Dil yeterliliğinin bugünün küresel iş dünyasındaki yadsınmaz önemi ve farklı ülkelerdeki insanlarla iletişim kurabilmenin ve anlaşabilmenin mesleki gelişim için bir mecburiyet olduğu da göz önünde bulundurulursa bu platform Randstad'ın "iş dünyasını şekillendirme" misyonu ile doğrudan ilintili.

Bu platformdan yararlanmak için kişiler http://randstadeducation.myngle.com ziyaret edip seçtikleri dillerde ders alabilirler.
;