Gıda sektöründe faaliyet gösteren global müşterimiz için ''Kalite Müdürü'' arayışımız bulunmaktadır.
Kalite kontrol planı ve prosedürlerini takip etmek ve iyileştirmek,
Kendisine bağlı personelin performans takibini yapmak,
Birimin yetkileri, sınırları içerisinde yapılan tüm çalışmalarda departman maliyetlerini düşürmeyi ve karlılığı arttırmayı hedeflemek,
...
Helal Gıda Yönetim Sistemi ile ilgili sorunları Müslüman temsilcisine rapor etmek,
BRC Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin devamlılığı ve geliştirilmesini sağlamak,
BRC denetimlerine hazır olmak,
Müşteri denetimleri ve 3 taraf sertifikasyon denetimlerinde (Organik, Helal, Kosher) hazır bulunmak,
Müşterilerden gelen teknik dokümanların hazırlanması ve müşteriye zamanında iletilmesini sağlamak,
Laboratuvarın Akriditasyon (ISO 17025) sistemini kurmak, devamlılığını sağlamak,
Test ve deneylerin planlanarak doğru şekilde ve denetim altında yürütülmesini sağlamak,
Giriş kontrol aşamalarından ham madde ve ambalaj malzemeleri için kalite kontrol analizlerinin doğru şekilde yapılmasını sağlamak,
Giriş kontrol sırasında malzemenin şartlı kabul edilmesi halinde gerekli birimlerin ikaz edilmesi, aksiyon alınması ve/veya Döf’lerin açılması ve takibinin sağlanması,
Giriş ve final kontrol faaliyetlerinde tespit edilen bulguların raporlama işlemlerini gerçekleştirmek,
Mikrobiyolojik analiz sonuçlarını kontrol etmek ve tekrar işlemeyi gerektiren durumlarda diğer birimleri bilgilendirmek,
Üretim kalite kontrol uygulamalarını denetleyerek yapılan üretimlerin talep edilen kalite standartlarında olmasını sağlamak.
daha fazla göster
Gıda sektöründe faaliyet gösteren global müşterimiz için ''Kalite Müdürü'' arayışımız bulunmaktadır.
Kalite kontrol planı ve prosedürlerini takip etmek ve iyileştirmek,
Kendisine bağlı personelin performans takibini yapmak,
Birimin yetkileri, sınırları içerisinde yapılan tüm çalışmalarda departman maliyetlerini düşürmeyi ve karlılığı arttırmayı hedeflemek,
Helal Gıda Yönetim Sistemi ile ilgili sorunları Müslüman temsilcisine rapor etmek,
BRC Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin devamlılığı ve geliştirilmesini sağlamak,
BRC denetimlerine hazır olmak,
Müşteri denetimleri ve 3 taraf sertifikasyon denetimlerinde (Organik, Helal, Kosher) hazır bulunmak,
Müşterilerden gelen teknik dokümanların hazırlanması ve müşteriye zamanında iletilmesini sağlamak,
Laboratuvarın Akriditasyon (ISO 17025) sistemini kurmak, devamlılığını sağlamak,
Test ve deneylerin planlanarak doğru şekilde ve denetim altında yürütülmesini sağlamak,
Giriş kontrol aşamalarından ham madde ve ambalaj malzemeleri için kalite kontrol analizlerinin doğru şekilde yapılmasını sağlamak,
...
Giriş kontrol sırasında malzemenin şartlı kabul edilmesi halinde gerekli birimlerin ikaz edilmesi, aksiyon alınması ve/veya Döf’lerin açılması ve takibinin sağlanması,
Giriş ve final kontrol faaliyetlerinde tespit edilen bulguların raporlama işlemlerini gerçekleştirmek,
Mikrobiyolojik analiz sonuçlarını kontrol etmek ve tekrar işlemeyi gerektiren durumlarda diğer birimleri bilgilendirmek,
Üretim kalite kontrol uygulamalarını denetleyerek yapılan üretimlerin talep edilen kalite standartlarında olmasını sağlamak.
daha fazla göster